top of page

ONLINE COACHING

Hvordan foregår ONLINE COACHING?

Første steg, send inn en søknad om opptak til online coaching. Det er et skjema med enkle spørsmål om deg selv, her er det viktig at du svarer ærlig. Dette gjøres for å sikre at jeg kan hjelpe deg med dine mål og ønsker. Etter du har fått innvilget søknaden og har blitt kunde vil jeg sette opp treningsprogram og en kostholdsplan til deg avhengig av informasjon du har gitt i søknaden og pakken du ønsker.

Treningsprogram og kostholdsplan vil bli levert gjennom en egen app som du får tilgang på. Her vil du logge trening, kosthold, bilder, øvelser, målinger, det alle meste. Her har både du og jeg full kontroll på din utvikling mot dine mål. Denne får du tilgang til uten noen ekstra kostnad.

Under kundeforholdet vil du ha tilgang på coaching-gruppen på Facebook. Der vil du kunne finne motivasjon, tips, råd og erfaringer fra andre som bruker online coaching. Som en del online coachingen skal du hver uke sende meg en ukerapport. Den skal
inneholde kroppsmålinger(med målebånd), vekt, og en kort rapport fra uken. Jeg er helt avhengig av tilbakemelding slik at jeg kan komme med råd, tips og eventuelle justeringer på trening eller kost slik at du er klar for uken som kommer og at du er på riktig vei i forhold til målene dine.

Ukerapporten
Det er en grunnleggende psykologisk faktor hos oss mennesker, det at vi ønsker å bli sett. Det er derfor mye motivasjon, men også forpliktelse ved å sende inn resultatene til meg og få tilbakemelding hver uke. Ved å sende inn denne ukesrapporten vil du automatisk holde deg mer til programmet enn om du ikke hadde noen som skulle gi deg tilbakemeldinger.

Vi vil også underveis se hvordan din kropp responderer på trening og kosthold. Alle har et forskjellig utgangspunkt og trenger derfor ulik tilnærming.

Hvem er ONLINE COACHING for?

Online coaching kan være for de alle.

Jeg har spesialisert meg på to kundegrupper:

1) Kvinner mellom 30 – 55 som ønsker å komme i form og få bedre helse, enten du er nybegynner, har erfaring fra tidligere, eller vil trene deg opp etter graviditet. Kvinner som ønsker mer energi og overskudd i hverdagen, få bedre selvbilde og føle seg vel i sin egen kropp. Du har målene, jeg har metodene. Sammen skal vi komme dit du ønsker.

2) Menn/kvinner som løper hinderløp og ønsker å forbedre formen deretter. Som arrangør av WOX har jeg gjort meg mange erfaringer og vet akkurat hva du trenger for å bli i bedre form til neste løp.Bestilling, betaling og pris:

 For å bestille, send inn søknad ved å trykke på SØK NÅ eller trykk her: https://forms.gle/wd9HKtD3mbhUj8WNA , du vil da bli sendt til et skjema som du fyller ut og sender tilbake. Når jeg har mottatt alle opplysninger jeg trenger fra deg, så lager jeg programmet ditt, og skal alt skal være klart i løpet av en uke.

Online coaching kan betales med kort, faktura eller paypall.

Pris vil variere avhengig av hva slags pakke du ønsker. Om du er usikker på hva du trenger så ta kontakt for veiledning.


Etter din første fullførte pakke kan du velge om du ønsker å fortsette selvstendig eller om du vil fortsette med online coaching for å nå målene dine (du vil da betale en sterkt redusert pris).

Send inn søknad ved å trykke på SØK NÅ eller trykk her: , du vil da bli sendt til et skjema som du fyller ut og sender tilbake. Når jeg har mottatt alle opplysninger jeg trenger fra deg, så lager jeg programmet ditt, og skal alt skal være klart i løpet av en uke.

Du må ha tilgang til noe treningsutstyr (hjemme eller på treningsstudio)

De fleste har behov for styrketrening uavhengig av målsetning, derfor er det viktig at du har tilgang på noe utsyr eller treningsstudio. Du kommer langt med egenkroppsvekt, men noe små utstyr som strikk, slynge, kettlebells/manualer vil være nødvendig for å sikre fremgang over tid. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål om treningsutstyr.

bottom of page